zaterdag, februari 24, 2007

Bouwvak.

De Makro, het soort groothandel zijnde waar vaak enkel particulieren op het pasje van het bedrijf spullen voor henzelf aanschaffen, had een aanbieding. En schoonpapa heeft een eigen bedrijf en dus een pasje.

Daar wij in een stad wonen met zowel een eigen Makro als een eigen IKEA vestiging gingen wij vrij vlot huiswaarts met een hele grote ton. Met 1800 LEGO steentjes.

Gecombineerd met de LEGO die al door Nanne van de zeer stoffige zolder bij zijn ouders was verwijderd en een wasbeurt later op een kleed was uitgestald hadden wij acht vierkante meter steentjes.

Lyka zou de helft van de voorjaarsvakantie bij ons verblijven en is dus sinds woensdag al hier. In die tijd hebben wij haar kamer verbouwd -het hele huis was al geweest dus dat kon er ook nog wel bij-, heeft Nanne zeven plankjes opgehangen -was die geleend klopboor nog ergens goed voor-, werd ik ziek -wat heb je aan verhuizen en herinrichten als daar niet een mooie griep bij past-, en kwamen mijn schoonouders het resultaat bewonderen van vele dagen hard werken.
Morgen is het zondag.
Morgen gaan we, omdat het de laatste dag van de vakantie is en bovendien de enige dag die we min of meer 'vrij' hebben, naar het museum in Den Haag. Iets met een kortingsbon en een tentoonstelling die Lyka graag wilde zien.

We hebben acht vierkante meter LEGO en niet eens tijd om er iets stoers van te bouwen...

Geen opmerkingen: